PLAN
402-404 dhe 405-406
Banjo
 MICROCEMENT in bathroom
"TROPICAL BATHROOM" - dizajn hi trend
Pa plakë, pa punë plakë
Vetëm 3 materiale për të punuar

PHOTO
https://velvetkaratzas.com/2017/08/5-reasons-why-microcement-is-designers-matter-envy.html

VIDEO
https://youtu.be/-vyNMycBn2Q
raftet në banjë

ju duhet të zgjidhni një formë. I
raftet në dhoma

ju duhet të vendosni se cila është më e mirë. rafte të hollë betoni ose druri
lavaman + hidraulik
banjo dhe kuzhine
30-40% më pak shpenzime

hidraulik  sume mire. pak leke
BANJO + hidraulik+ lavaman
BANJO + hidraulik + lavaman
BANJO + hidraulik + lavaman
KUZHINA lavaman
KUZHINA lavaman
BANJO
kat
me pllaka
pa pllaka

me pllaka
pa pllaka
Dyer në të gjitha banjot
E zezë
Të fshehura (më pak materiale, + stil) të ngjyrosura si mure
bëni dy priza kudo
për karikimin e telefonit tuaj (të ngushtë). vetëm shufër e rrumbullakët. Për. frigorifer dhe tenxhere
Made on
Tilda